L’AJIC #DecidimCerdanyola

Des de l’Assemblea de Joves Independentistes de Cerdanyola volem mostrar novament el nostre suport a la candidatura de Compromís per Cerdanyola de cara a les properes eleccions del 24 de maig. 

11261691_495881110560072_5854789593917611724_n

Representant de l’AJIC penjant la samarreta “300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència” a l’acte final de campanya del Compromís per Cerdanyola.

El David Vicente i l’Ainhoa Yll, ambdós militants de l’AJIC, ocupen els números 20 i 15 de la candidatura, en representació de la nostra assemblea.

Us deixem amb les seves minientrevistes:

David Vicente: http://www.decidimcerdanyola.cat/?p=437

“Calen polítiques socials, un ajuntament que defensi al conjunt de la ciutadania i que no prioritzi pagar el deute a un banc abans que procurar pel compromís ètic i legal que té amb cada un dels veïns de Cerdanyola. […] Trobo que el Compromís per Cerdanyola és l’única candidatura del meu poble, m’explico. Considero que es tracta d’un espai de trobada ampli i la seva pràctica assembleària obre les portes a la ciutadania. Es tracta d’un mecanisme democràtic imprescindible i vacant als partits que es presenten. “.

Ainhoa Yll: http://www.decidimcerdanyola.cat/?p=284

“Les joves ens trobem silenciades i excloses de qualsevol presa de decisions. Tenim dificultats extraordinàries per iniciar les nostres vides, emancipar-nos i trobar llocs de treball dignes, les poques que tenen sort, accepten feines precàries com a únic mode de supervivència. […] Volem canviar-ho tot, ja no volem ser els espectadors, volem prendre les regnes de la història, obrir espais de participació on totes puguem dir la nostra, construir la unitat popular des de la base”.

A més a més, també volem compartir amb vosaltres el vídeo de la candidatura, on també tenim una representació.

“Perquè volem iniciar i conduir les nostres vides, perquè volem emancipar-nos i tenir un sou i un treball dignes, perquè volem que s’escolti la veu del jovent!”

Les joves #DecidimCerdanyola