Qui som

L’AJIC som un col·lectiu juvenil independentista, d’arrel marxista, de Cerdanyola que, davant l’emergència social i nacional que pateix la nostra terra, els Països Catalans i, per tant, la nostra vila, Cerdanyola del Vallès, creiem totalment necessari prendre partit per canviar-ho tot.

Prenent com a referent en la nostra lluita el jovent independentista i revolucionari organitzat a Cerdanyola anteriorment, creiem imprescindible una organització que s’adapti als nous temps per tal  d’afrontar nous reptes.

AlliberamentNacional Alliberament Nacional: Per la construcció d’un nou país que garanteixi la continuïtat de la nostra identitat com a poble, incentivi i recuperi la nostra cultura i prioritzi la sobirania del poble treballador català.

De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó

 

ConstruccióDelSocialismeConstrucció del Socialisme: Per assolir una societat sense classes socials, on el poder resideixi en el poble treballador català i es recuperin els drets perduts a mans de la classe política actual.

 

 

AlliberamentGenere  Alliberament de Gènere: Per abolir tot tipus d’opressió patriarcal i discriminació per opció sexual. Per aquest motiu, apostem per una societat sexualment justa on ningú es pugui sentir discriminat o discriminada.

 

 

DefensaDeLaTerra Defensa de la Terra: Per un país ecològicament sostenible, que defensi la conservació del medi natural i l’ús d’energies i recursos renovables; que no malmeti la salut pública i la qualitat de vida de la població.

OrganitzatAJIC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s