Unió d’entitats contra el sexisme dins de l’oci nocturn a Cerdanyola [Cerdanyola Informa]

La Figa Rebel, Compromís per Cerdanyola, AJIC, CUP i diverses persones sensibilitzades amb el feminisme ens hem unit per treballar l’oci lliure de sexisme a la nostra ciutat.

“Arran d’un repunt d’esdeveniments sexistes que han promogut la violència masclista en diferents sales d’oci privades aquestes festes d’hivern, diferents col·lectius de la ciutat s’han unit -amb intenció de sumar més entitats- per treballar de manera pedagògica i constructiva per una Cerdanyola lliure d’oci sexista.”

“Les sales d’oci nomenades són la Sala Dresden i la Sala Acme, malgrat que el col·lectiu sap que hi ha més a la ciutat. La Sala Dresden ha programat per aquesta nit una festa sota el títol “Perreo 69”, una festa que “més enllà del que pugui representar ballar d’una manera o d’una altra, té un contingut molt dur”, denuncia el grup.”

[…]

“Fa un parell de mesos el plenari de l’Ajuntament de Cerdanyola va aprovar una moció per declarar la ciutat lliure de violències masclistes. Aquesta moció ha d’anar més enllà de les institucions, ja que és un problema que afecta tota la societat. És per aquest motiu que el grup promotor d’aquest moviment vol que les entitats privades dedicades a l’oci nocturn no quedin al marge d’aquests principis ètics i treballin la sensibilització i la pedagogia no sexista “per caminar tots plegats en una ciutat més humana”.”

Via: Cerdanyola Informa / Notícia sencera: http://cerdanyolainforma.com/?p=9336